DE KRACHT VAN BRAAFHART PAKKET SERVICE

Koerier voor Doetinchem en omgeving

Binnen 30 minuten zijn wij op het afhaaladres en rijden direct door naar de plaats van bestemming. Wij bezorgen niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Ook verzorgen wij het ophalen van de post uit uw postbus voor 9.00 uur.

Betrouwbare service en modern wagenpark

Wij beschikken over een modern wagenpark en hebben ook een bakwagen met laadklep voor het vervoeren van meerdere pallets of grote goederen. Wij doen wat we beloven, daar kunt u van op aan!

Bedrijfshal voor opslag en overslag

In ons, 24-uur per dag beveiligde, bedrijfspand hebben wij de mogelijkheden voor op- en overslag. Tevens verhuren wij opslagruimte. Wij beschikken over de faciliteiten om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

ONZE SERVICE

U geeft ons de opdracht via telefoon, email of sms. Wij plannen voor u het meest economische vervoermiddel in. Vooraf maken wij heldere afspraken omtrent aflevering en vergoeding. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Onze chauffeurs, allen in het bezit van een verklaring van goed gedrag, gaan rijden en bezorgen uw levering op het gewenste adres en tijdstip. Correct, in bedrijfskleding, doen zij hun werk als verlengstuk en visitekaartje van uw bedrijf.

U ontvangt desgewenst een bevestiging per sms, email of telefoon dat uw zending in ontvangst is genomen. Wij hanteren duidelijke en transparante tarieven.

REVIEWS VAN KLANTEN

Voor ons is Braafhart Pakket Service al vele jaren een goede en betrouwbare partner.

van Egmond

Wij zijn zeer content met de wijze en kwaliteit waarmee Braafhart Pakket Service onze pakketten vervoert en aflevert.

POST NL

  VANAF € 0,45 PER KM BRAAFHART PAKKET SERVICE

  Braafhart Pakket Service is een ervaren en dynamisch bedrijf in Doetinchem. Wij zijn gespecialiseerd in sneltransport door heel Nederland én Europa.

  De snelheid en continuïteit van BPS is te danken aan het flexibele team waarbij de lijnen kort zijn.

  Ons motto is: Afspraak is Afspraak!


  CONTACT

  Voor nachtelijke spoedopdrachten bel:

  Dennis 06-26 93 53 63


  bij geen gehoor
  Gertie Wijnbergen 06-21 12 44 76
  Joop 06-51 02 52 61